mandag den 4. marts 2013

Første mødeaften!

Endelig blev det tid til vores første møde! Mest skulle aftenen bruges til planlægning... Berit havde lavet en fin dagsorden, så alt blev husket: mødedatoer, skal der syes et mindste antal blokke til hver gang, hvordan skal kage ordningen være (bemærk at det ikke var et spørgsmål, om hvorvidt vi skulle have en kage ordning), hvad skal vores gruppe hedde og skal vi lave en blog...? 
Som det tydeligt ses her, besluttede vi os for at lave en fælles blog, så var det bare det med navnet. Helene var hurtig og udskrev straks en konkurrence, så nu er det spændende at se, om der kommer nogle gode foreslag?!
Og så gik snakkes ellers om teknikker, hjælpemidler, stoffer, tidligere erfaringer med DJ blokke, pille ved allerede færdige blokke...

Vi er så heldige, at Helene har tilbudt os, at vi må mødes i hendes hyggelige butikslokaler, så der var også enkelte ting der skulle pilles ved og indkøbes af nødvendighed. Og pludselig var aftenen slut, så nu er det bare med at komme i gang med syningen! Næste mødegang er den 11. april.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar